/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Mediapsychologie en –sociologie klassikaal


HBO-deelprogramma Mediapsychologie en –sociologie klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design

Mensen maken bewust en onbewust gebruik van media. We worden bijna altijd en overal omringd door media. De radio, televisie, krant, advertentieborden, internet, e-mail en sociale media… allemaal middelen om informatie over te dragen. En al deze media hebben een onmiskenbare invloed op ons denken en handelen. Wil jij meer weten over dit betrekkelijk jonge vakgebied en kennis opdoen van de psychologische processen bij mediagebruik? Schrijf je dan in voor het HBO-deelprogramma Mediapsychologie en -sociologie.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven