/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO App design klassikaal


HBO-deelprogramma App design klassikaal Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design

Iedereen gebruikt ze; apps voor je smartphone of tablet. Je zoekt op hoe laat je trein gaat, speelt een spelletje of maakt alvast een boodschappenlijstje voor vanavond. Apps zijn niet meer weg te denken. Hoe je een app ontwerpt en ontwikkelt, leer je in het HBO-deelprogramma App design. Er is o.a. aandacht voor basisprincipes van app ontwikkeling, gebruikersinterfaces, GPS, routes en kaarten, de bewegingssensor, databases en bestanden, social media en het publiceren van apps. Aan het eind van de opleiding breng je de opgedane kennis direct in de praktijk en maak je zelf een eenvoudige app.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Communication and Multimedia Design. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige module binnen die HBO-bacheloropleiding.

Interactieve klassikale bijeenkomsten (bij dagopleiding: 1 x per 2 weken, bij avondopleiding 1 x per week) vormen de kern van de opleiding en garanderen een regelmatig studieritme. In combinatie met thuisstudie, doelgericht lesmateriaal, continue coaching via internet en innovatieve online studietools, ontstaat een zeer effectieve studiemethode voor de professional die zich verder wil ontwikkelen.

Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven