/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Basis grafisch ontwerpen


Inhoud
De opleiding bestaat uit de modules Grafisch ontwerpen, Adobe Illustrator en Adobe Indesign. Er is zowel aandacht voor het ontwerpproces als voor de benodigde software.

Grafisch ontwerpen
In deze module worden de basiskennis en vaardigheden op het gebied van grafisch ontwerpen behandeld. Het complete ontwerpproces van briefing tot eindpresentatie komt daarbij aan bod. Er is aandacht voor de rol van de grafisch ontwerper, de basisbeginselen van vormgeving, kleur, typografie, beeld, opmaak, ontwerpen voor het beeldscherm en productie.

Adobe Illustrator
In deze module leer je werken met een van de meest gebruikte programma’s. Je behaalt het niveau van Adobe Certified Exper. Onderwerpen in deze module zijn o.a. tekenen, vormen maken, werken met kleur, werken met tekst, werken met layers, clipping paths en symbolen, werken met penselen, effecten en afbeeldingsstijlen, perspectieftekenen, werken met 3D-effecten, grafieken en diagrammen maken, werken met Bridge en exporteren voor print of web/mobile.

Adobe Indesign
Ook Adobe Indesign wordt veelvuldig gebruikt door ontwerpers en vormgevers. Deze module brengt je kennis op het niveau van Adobe Certified Expert. Onderwerpen zijn o.a. het lay-out, werken met tekst, werken met tabellen, werken met beeld, kleur en transparantie, interactieve documenten, import en export bij cross-media, pre-press en print.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven