/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Gespreksvoering volwassenen en ouderen


HBO-deelprogramma Gespreksvoering volwassenen en ouderen Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Toegepaste psychologie

Het HBO-deelprogramma Gespreksvoering volwassenen en ouderen biedt uitgebreide kennis over het voeren van gesprekken met volwassenen en ouderen binnen een psychologische setting. Ook is er aandacht voor observatie en rapportage over de bevindingen.

De opleiding is een goede keuze voor iedereen die zijn vakkennis wil opfrissen of uitbreiden, maar (nog) geen volledige bacheloropleiding wil volgen. Ook professionals in de psychologie die zich willen specialiseren in gespreksvoering en rapportage, doen met dit deelprogramma waardevolle kennis op.

Dit deelprogramma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde HBO-bacheloropleiding Toegepaste Psychologie. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor het theoriegedeelte van de gelijknamige module(s) binnen die HBO-bacheloropleiding.

Doelgroep
Deze opleiding is bestemd voor iedereen die meer wil weten over of zich wil specialiseren in het voeren van gesprekken met volwassenen en ouderen, maar (nog) geen volledige bacheloropleiding wil volgen. Bijvoorbeeld voor wie zijn vakkennis wil uitbreiden of opfrissen. Zo is de opleiding o.a. interessant voor psychologen, pedagogen, psychologisch medewerkers en psychologisch assistenten.

Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven