/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Koop- en huurovereenkomst – verdieping


HBO-deelprogramma Koop- en huurovereenkomst – verdieping Nieuw!
Onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten

Heb jij in je werk met koop- en huurovereenkomsten te maken en wil je je kennis op dit vlak vergroten, dan is het HBO-deelprogramma Koop- en huurovereenkomst – verdieping een uitstekende keuze.

Je doet verdiepende kennis op over de koop- en huurovereenkomst. Op praktische wijze leer je hoe deze overeenkomsten in elkaar zitten, welke regelgeving hierop van toepassing is en wat de gevolgen van die toepassing kunnen zijn. Ook bijzondere huurbepalingen en omgevingsrecht worden behandeld, gericht op een verdieping in huur- en kooprecht.

Dit deelprogramma is een verdieping op het HBO-deelprogramma Koop- en huurovereenkomst en is onderdeel van de HBO-bacheloropleiding Rechten. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor gelijknamige modules bij doorstroming naar deze bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Koop- en huurovereenkomst - verdieping bestemd
Deze opleiding is bedoeld voor professionals die op HBO-niveau verdiepende kennis willen opdoen over koop- en huurovereenkomsten. Ben je medewerker op een juridische afdeling, facilitair medewerker of werk je bij een verhuurbedrijf of makelaarskantoor? Dan kun je met dit deelprogramma je kennis gericht verdiepen. Dat geldt ook voor particulieren die kennis over koop- en huurovereenkomsten willen opdoen. Bovendien sluit dit deelprogramma als verdieping aan op het HBO-deelprogramma Koop- en huurovereenkomst.

Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven