/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Sociaal Juridisch Advies bij wonen, werken en winkelen


HBO-deelprogramma Sociaal Juridisch Advies bij wonen, werken en winkelen Nieuw!
Minor binnen de HBO-bacheloropleiding Rechten

Wie regelmatig als gemachtigde of belangenbehartiger moet optreden in zaken voor de kantonrechter, heeft een stevig fundament aan juridische kennis nodig. Met het HBO-deelprogramma Sociaal Juridisch Advies bij wonen, werken en winkelen bouw je snel aan dat fundament.

De opleiding behandelt alle belangrijke aspecten van huurrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, internationaal personen- en familierecht en consumentenrecht in Europa. Zo verkrijg je breed inzicht in en raak je snel vertrouwd met de juridische (on)mogelijkheden.

Dit deelprogramma is een minor binnen de HBO-bacheloropleiding Rechten. Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor gelijknamige modules bij doorstroming naar deze bacheloropleiding.

Voor wie is het HBO-deelprogramma Sociaal Juridisch Advies bij wonen, werken en winkelen bestemd
Volgens de rechtsregels kunnen partijen in zaken voor de kantonrechter in persoon procederen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een gemachtigde. Dat hoeft geen advocaat of deurwaarder te zijn. Deze opleiding is bedoeld voor professionals en particulieren die als gemachtigde of belangenbehartiger moeten optreden in dergelijke zaken voor het kantongerecht.

Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven