/ home  

Terug

verkleinen vergroten

HBO Marketing management


HBO Marketing management Nieuw!
Afgerond kort HBO-programma, met mogelijkheid tot vrijstelling bij de volledige Bachelor

Het HBO-programma Marketing management biedt in korte tijd een diepgaande specialisatie op het gebied van o.a. brandmanagement, social media, productmanagement en innovatiemanagement. Onmisbare kennis voor iedere professional die zich bezighoudt met het in de markt zetten van (nieuwe) producten en diensten.

Dit HBO-programma is onderdeel van de NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Commerciële Economie (CE). Succesvolle afronding biedt recht op vrijstelling voor de gelijknamige modules binnen die HBO-bacheloropleiding.

Doelgroep
Deze opleiding is bestemd voor professionals die zich binnen hun (commerciële) functie bezighouden met het bedenken en vernieuwen van producten, diensten en processen en de communicatie hierover. Zo is de opleiding o.a. interessant voor (assistent-)productmanagers, (assistent-)marketingmanagers, category managers, commercieel adviseurs, marketingmedewerkers, category managers, commercieel adviseurs, business analisten, communicatiemedewerkers, marktonderzoekers, vestigingsmanagers, brand managers, communicatieadviseurs en commercieel projectleiders. Ook iedereen die een dergelijke functie ambieert doet met deze HBO-leergang waardevolle kennis op.


Heb je interesse in deze opleiding?

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

LOI voor Bedrijven