/ home  

Terug

verkleinen vergroten

AD Bouwkunde


In deze Associate degree werk je drie dagen in de week bij je leerwerkbedrijf. Daardoor doe je veel praktijkervaring op. Maar ook op onze hogeschool voer je projecten uit. Tijdens zo’n project werk je samen met studenten in een projectteam, waarin je steeds een andere functie vervult. Zo kom je erachter welk beroep het beste bij je past. Of dit nu werkvoorbereider, uitvoerder, projectleider, calculator of tekenaar is.

BouwTalent

Windesheim Flevoland ontwikkelde deze Associate degree samen met BouwTalent. BouwTalent heeft veel interessante contacten met opdrachtgevers in het werkveld en jouw woonomgeving. Wij vinden het belangrijk om een passende match te maken tussen jou en het leerwerkbedrijf waar je aan de slag gaat. BouwTalent begeleidt jou hierbij en brengt je in contact met potentiële werkgevers. Naast de kennis en vaardigheden die je zelf meebrengt, is het belangrijk dat er ook een persoonlijke klik is. Een goed leerwerkbedrijf maakt je opleiding leuker en interessanter. Bovendien heb je meer kans op een baan als je later gaat solliciteren. Het bedrijfsleven ziet namelijk graag mensen met praktijkervaring! Als BouwTalent een leerwerkbedrijf voor je vindt, krijg je in het eerste jaar een stageovereenkomst. In het tweede jaar ontvang je een leer- én arbeidsovereenkomst. Je bent dus gegarandeerd van inkomen naast je opleiding.

Leerwerkplek

Om deze opleiding te volgen heb je een leerwerkplek nodig. Je kunt deze plek goed zelf regelen of ervoor kiezen de opleiding via Bouwtalent te volgen.
Als je een leerwerkplek via BouwTalent regelt, bieden zij jou:

Een gegarandeerde leerwerkplek én inkomen tijdens de 2-jarige AD-opleiding Bouwkunde bij Windesheim Flevoland
Een gegarandeerde baan voor afgestudeerde AD’ers die willen gaan werken
Extra begeleiding tijdens je studie
Een gratis examen Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA), waarmee je een diploma haalt waarmee je weet aan welke veiligheidseisen jij en medewerkers waaraan je leidinggeeft moeten voldoen
Workshops waarin extra aandacht wordt gegeven aan communicatie- en ondernemersvaardigheden.
Als je na de Associate degree Bouwkunde nog door wilt studeren aan de duale opleiding Bouwkunde van Windesheim Flevoland, biedt BouwTalent jou ook een gegarandeerde leerwerkplek én inkomen en extra begeleiding in alle jaren van de opleiding.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Windesheim