/ home  

Terug

verkleinen vergroten

AD Bouwkunde


Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

MBO Bouwkunde niv. 4:
Je bent toelaatbaar tot de opleiding als je een mbo-opleiding Bouwkunde (niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding) met succes hebt afgerond en een volledig mbo-diploma hebt; afzonderlijke certificaten zijn niet voldoende. Omdat dit een duale opleiding is, is het noodzakelijk dat je naast je mbo-diploma Bouwkunde ook een leerwerkbedrijf hebt waar jij jouw praktijkervaring verder kunt uitbouwen. Dit bedrijf kun je zelf aandragen, maar je kunt dit ook door BouwTalent laten regelen.

MBO niv.4, anders dan Bouwkunde:
Heb je een ander mbo-diploma op niveau 4 dan Bouwkunde? Dan ben je in principe niet toelaatbaar tot deze Associate degree Bouwkunde. Heb je toch interesse én enkele jaren relevante werkervaring in de bouw, neem dan contact op via info@windesheimflevoland.nl voor de mogelijkheden.

Havo of Vwo:
Heb je een havo-diploma? Dan ben je in principe niet toelaatbaar tot deze Associate degree Bouwkunde. Heb je toch interesse én enkele jaren relevante werkervaring in de bouw, neem dan contact op via info@windesheimflevoland.nl voor de mogelijkheden.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Windesheim