/ home  

Terug

verkleinen vergroten

ICT-beheerder (niveau 4)


Als ICT-beheerder bent u de spil binnen de afdeling Automatisering. U houdt zich vooral bezig met het beheer, de beveiliging en het onderhoud van het geautomatiseerde informatiesysteem, waarbij ook aspecten van netwerkbeheer en systeemontwikkeling tot het takenpakket behoren. Ook coördineert u het systeemonderhoud en onderhoudt de contacten met leveranciers. Daarnaast stelt u richtlijnen en procedures op voor het beheer en gebruik van de systemen en ziet u erop toe dat die ook worden gebruikt. U ondersteunt de applicatiebeheerders en andere gebruikers van het systeem. Samen met uw collega's zoekt u oplossingen voor automatiseringsvraagstukken.

Voor wie?
Wilt u graag een mbo-diploma halen? Werkt u graag met computers? Vindt u het leuk oplossingen aan te dragen voor computerproblemen waar uw collega's niet uitkomen? Dan is de opleiding ICT-beheerder iets voor u!

U bent werkzaam in een voor uw studie relevante werkomgeving, zodat u de met uw studie samenhangende praktijkopdrachten in uw werksituatie kunt uitvoeren.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

ICT-Beheerder