/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Integraal Bouwmanagement (AD)


In de bouwwereld wordt steeds meer gebruik gemaakt van het BouwInformatieModel (BIM). In deze studie leer jij werken met BIM, om straks met nieuwe en relevante kennis aan de slag te gaan in de bouw!

Binnen de bouwkunde wordt steeds meer gebruik gemaakt van 3D-ontwerptechnieken waarbij het BouwInformatieModel (BIM) centraal staat. Het is daardoor logisch dat bedrijven uit de bouwwereld hebben aangegeven behoefte te hebben aan personeel dat is opgeleid met dit model. Daarom vormt BIM de rode draad in deze deeltijdopleiding. Na je deeltijdopleiding beschik je over voldoende inzicht, kennis en vaardigheden om jezelf in de bouwwereld met een goede uitgangspositie verder te ontwikkelen in het toepassen en implementeren van 3D-technieken in het bedrijf. Hierbij wordt ook gedacht aan de invloed hiervan op de bedrijfsprocessen. Je verbindt de uitvoering met het ontwerp en de werkvoorbereiding en gebruikt BIM bij de communicatie tussen partijen en bij het oplossen van problemen.

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. Het is voor deze opleiding dan ook een vereiste dat je al een baan hebt in de bouw. Je bekleedt op dit moment een uitvoerende functie en wil bijvoorbeeld doorgroeien naar een leidinggevende, technisch-commerciële, management- of ontwerpfunctie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool Rotterdam