/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Vakbekwaam medewerker dierverzorging


Je zal er op de eerste plaats voor moeten zorgen dat het dierenwelzijn optimaal is. Je zal de dieren moeten begeleiden voor wat betreft de voortplanting. De nakomelingen moeten gezond geboren worden. De gezelschapsdieren zullen in een goede conditie moeten worden gehouden.
Indien je met meerdere personen de dieren verzorgt, zal je als vakbekwaam medewerker dierverzorging vaak de leiding hebben. Je zal dan de werkzaamheden moeten delegeren.
Je kan ook, als je werkgever een paar dagen weg moet, het bedrijf zelfstandig runnen. Je werkgever zal daarvoor op je moeten kunnen vertrouwen. De veiligheid van de dieren en de bezoekers moeten gewaarborgd blijven.
Je zal als vakbekwaam medewerker dierverzorging vragen van bezoekers moeten kunnen beantwoorden. Je zal daarom goede commutatieve eigenschappen moeten bezitten.
Je moet ook goed met je collega’s om kunnen gaan. Je moet ervoor zorgen dat de werksfeer prettig is, zodat ze allen met plezier werken. Je moet je collega’s stimuleren om niet alleen prettig maar zeker om vakkundig te werk te gaan.
Zorg als vakbekwaam medewerker dierverzorging ervoor dat bezoekers graag terugkomen.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk