/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg - Verkort MBO


Wil jij persoonlijk begeleider worden in de gehandicaptenzorg? Als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg speel je een belangrijke rol bij de ondersteuning van mensen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking. Je helpt deze mensen zo zelfredzaam mogelijk te leven op verschillende leefgebieden. Dit loopt uiteen van wonen en persoonlijke verzorging tot financiën en huishouden, maar ook van vrije tot school en werk. Je onderhoudt contact en voert overleg met instanties, andere hulpverleners en mantelzorgers.

Na het behalen van je diploma Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg kun je gaan werken in bijvoorbeeld een instelling voor verstandelijk of lichamelijk gehandicapten, een kleinschalige woonvoorziening, dagopvang of een zorgboerderij. Jij kunt zelf bepalen wat het beste bij jou past!

KORTE MBO OPLEIDING
Uniek aan de erkende opleiding Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg van Capabel is de korte studieduur! Binnen een jaar kan ook jij aan de slag als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg. Met 4 startmomenten per jaar én 8 locaties verspreid door het land kun jij starten waar en wanneer het jou uitkomt.

Wij zijn ons ervan bewust dat je opleiding een investering in je toekomst is. Daarom zijn onze MBO opleidingen erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt.

Er is 1 vaste lesdag per week op school. De overige tijd besteed je aan zelfstudie, e-learning en stage of werkervaring. De vaste schooldag is erg handig voor je eigen weekindeling. De (BOL) opleidingen van Capabel voldoen aan de eisen die de wet studiefinanciering hier aan stelt.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Capabel Onderwijs