/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Photoshop CC Basis Versneld
Voor zowel drukwerk, desktoppublishing als voor het web is Photoshop zonder twijfel de meest geavanceerde applicatie voor digitale fotobewerking. Hoewel de software laagdrempelig en gebruiksvriendelijk is voor beginners, biedt het eindeloze mogelijkheden voor al je creatieve ambities. Dankzij de vele mogelijkheden en intelligente tools heeft Photoshop al enige tijd een fantastische reputatie onder fotografen en grafisch designers. In Photoshop Creative Cloud (CC) is er ten opzichte van vorige versies nóg meer mogelijk om afbeeldingen te verbeteren, retoucheren en manipuleren. Omdat het onderdeel is van de Creative Cloud kun je nu bovendien altijd en overal je werk opslaan, openen en delen.


Voor onze training Photoshop CC Versneld hebben we een zorgvuldige en op de praktijk afgestemde selectie gemaakt van de meest gebruikte technieken en handelingen. Je leert onmisbare tips en trucs, de juiste workflow en raakt snel vertrouwd met de vele mogelijkheden van Photoshop. Deze tweedaagse training is een versnelde variant van onze driedaagse training Photoshop CC Basis.


OnderwerpenDe volgende onderwerpen kunnen aan bod komen tijdens de training:

  • Het werkgebied van Photoshop CC
  • Digitale foto's corrigeren en verbeteren
  • Werken met selecties
  • Werken met lagen
  • Maskers gebruiken
  • Werken met tekst
  • Geavanceerde composities maken
  • Afbeeldingen geschikt maken voor print of web
  • Tips en trucsOmdat de training volgens de Open Leervorm wordt gegeven kan de inhoud en de diepgang van de onderwerpen altijd worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen en leertempo.


DoelgroepDe training richt zich op iedereen die weinig of geen ervaring heeft met het programma Photoshop en zich de kennis snel eigen wil maken.


TrainingsmateriaalDeze training wordt gegeven op PC's, maar is ook geschikt voor Mac-gebruikers (Apple). Je ontvangt bij aanvang van de training een overzichtelijk boek met oefeningen en oefenbestanden. Dit kun je na de training ook gebruiken als naslagwerk.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk