/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Fitness - Fit!vak/NL Actief Fitnesstrainer B avondopleiding - nieuwe stijl - Nationaal en internationaal erkend - EREPS niveau


Inhoud
Na afronding van deze vernieuwde opleiding ben je in het bezit van het allerhoogste Fit!vak erkende diploma (niveau 4) dat volop carrièrekansen biedt om bij een fitnesscentrum of als zelfstandige Personal Trainer aan de slag te gaan.

Aan het eind van deze vervolgopleiding ben je in staat een gericht voedings- en trainingsplan op te stellen en de klant deskundig en effectief te begeleiden richting zijn of haar specifieke doelstelling. Naast sporters kun je je nu ook gaan richten op specifieke groepen zoals mensen met overgewicht, pre-diabetes en (lichte) klachten.

De opleiding wordt aangeboden in een kleine groep en een (relatief) groot aantal contacturen, zodat er optimale begeleiding kan plaatsvinden en er direct kan worden ingegaan op jouw specifieke vragen.

Tijdens de stage kies je één persoon uit die je meerdere weken intensief gaat testen en begeleiden. Hierover maak je een scriptie cq presentatie die je aan het eind van de opleiding gaat verdedigen. Dit mag bv. een sporter, iemand met overgewicht en/of pre-diabetes of iemand met (lichte) klachten zijn.

Onderwerpen
Het nieuwe boek Fitnesstrainer B bestaat uit de volgende hoofdstukken:
De moderne fitnessprofessional
Gedragsverandering
Testen en Meten
Gastheerschap
Personal Branding
Fysiologie
Anatomie
Trainingsleer
Voeding
Speciale doelgroepen

Lesdag
De opleiding wordt aangeboden in een kleine groep en een (relatief) groot aantal contacturen, zodat er optimale begeleiding kan plaatsvinden en er direct kan worden ingegaan op jouw specifieke vragen.

Stage
Tijdens de stage kies je één persoon uit die je meerdere weken intensief gaat testen en begeleiden. Hierover maak je een scriptie die je aan het eind va.n de opleiding gaat presenteren.

Diploma
Na afronding van deze opleiding ben je in het bezit van het allerhoogste Fit!vak erkende diploma (niveau 4) dat volop carrièrekansen biedt om bij een fitnesscentrum of als zelfstandige Personal Trainer aan de slag te gaan.

Inschrijven
Inschrijven voor deze opleiding kan via het inschrijfformulier: http://www.start2move.nl/inschrijfformulier

Startdata
Deze opleiding wordt op meerdere locaties aangeboden. Klik op de onderstaande link voor de ingeplande cursusdata:
http://www.start2move.nl/fitnesstrainer-b

ERKEND PERSONAL TRAINER WORDEN?

Speciaal voor de (toekomstige) Personal Trainers zijn een 3-tal aantrekkelijke Personal Trainer Pakketten samengesteld:
1. Personal Trainer Basis*
2. Personal Trainer Basis Plus*
3. Personal Trainer Pro*

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk