/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Voltijd Bachelor (Hons) Human Resource Management (BTEC4-5 HNC/HND + TOP-up)


De opleiding Human Resource Management van Kronenburgh International Business School is een voltijds programma van drie jaar. Het programma is gebaseerd op het internationaal erkende en gewaardeerde kwalificatiesysteem van het UK (Verenigd Koninkrijk) voor hoger onderwijs:

eerste jaar: BTEC Level 4 Higher National Certificate in Business HNC
tweede jaar: BTEC Level 5 Higher National Diploma in Business HND
derde jaar: Universitair TOP-up programma: Bachelor diploma (Hons)
Dus elk jaar kan worden afgerond met een certificaat, een diploma of een graad.

In het Nederlandse onderwijssysteem is HNC vergelijkbaar met HBO1 + 2: Associate. HND is vergelijkbaar met HBO3. Top-up is vergelijkbaar met HBO4. Bekijk hoe Nuffic het Nederlandse en Engelse onderwijssysteem met elkaar vergelijkt.

Eerste collegejaar:

BTEC Level 4 Higher National Certificate (HNC) in Business

Het Level 4 Higher National Certificate in Business biedt studenten een brede inleiding op het vakgebied ‘Business’. Studenten doen praktische vakkennis op in de breedte middels colleges, zelfstudie en onderzoek. HNC afgestudeerden zullen nauwkeurig en gepast kunnen communiceren en werken met een zekere mate van persoonlijke verantwoordelijkheid. Ze hebben een reeks vaardigheden ontwikkeld om te zorgen voor effectief teamwork, probleemoplossend vermogen, het nemen van initiatieven, organisatorisch vermogen. Ze zullen flexibel zijn in hun benadering van zaken, veerkracht tonen onder druk en uitdagende doelstellingen behalen binnen de gegeven kaders. Meer informatie: http://www.highernationals.com.

De BTEC4 units zijn:

Business and the Business Environment
Marketing Processes and Planning
Human Resource Management
Leadership and Management
Accounting principles
Entrepreneurial Ventures
Operations management
Business Law
Managing a Successful Business Project
Optional: IELTS English.

Tweede jaar:

BTEC Level 5: Higher National Diploma (HND) in Human Resource Management

Level 5 Higher National Diploma gediplomeerden hebben een goed begrip ontwikkeld van de principes in hun vakgebied en de toepassing hiervan in de breedte. Ze hebben geleerd om de geschiktheid van verschillende benaderingen voor het oplossen van problemen te beoordelen. Ze kwaliteiten ontwikkeld die nodig zijn voor het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid en het managen van besluitvorming. Het opleidingsprogramma streeft ernaar dat studenten professionele, zelfreflecterende individuen zijn die in staat zijn om aan de eisen van werkgevers in het bedrijfsleven te voldoen en zich aan te passen aan een constant veranderende wereld. Meer informatie: http://www.highernationals.com.

Naast het vastgestelde BTEC5 programma volgt elke voltijdstudent nog 2 ‘extended’ units (minors) uit andere BTEC5 programma’s (indien deze programma’s worden verzorgd). Het is ook mogelijk alle ‘extended’ units te volgen (zie TAB-blad ‘investeringen’).

De BTEC5 HRM units zijn:

Business Strategy
Organisational Behaviour
Resource and Talent Planning
Employee Relations
Strategic Human Resource Management
Understanding and Leading Change
Research project
De ‘extended’ units zijn:

Sales, Pitching and Negotiation Skills
International Marketing
Taxation
Managing and Running a Small Business
Optional: IELTS English

Derde jaar: Level 6 TOP-up programma: Bachelor (Hons)

De volgende stap is het TOP-up-programma. Kronenburgh biedt dit programma aan als deeltijd blended learning. Dit betekent dat je online kunt werken en ook kunt deelnemen aan colleges en groepscoaching.

Het voordeel van het part time programma is dat je bij een bedrijf kunt gaan werken (inkomen) terwijl je je opleiding afrond. Lees meer over onze deeltijdopleiding.

De level 6 TOP-up HRM modules zijn:

Research and Methodology
Applied Strategy
Employment Law
Selection and Development
International HRM
Social Enterprice
Project / Dissertation
Het is ook mogelijk om fulltime te gaan studeren aan een universiteit die een TOP-up programma aanbiedt in bijvoorbeeld Engeland. Het Level 5 Higher National Diploma wordt door aanbieders van hoger onderwijs erkend als het voldoen aan de toelatingseisen voor vele bachelor programma’s zoals Business Studies. Let op: toelatingseisen van universiteiten zijn onderhevig zijn aan verandering. Check dus altijd de toelatingseisen voor opleidingen bij specifieke hogeronderwijsaanbieders. Ga voor meer informatie naar: https://degreecoursefinder.pearson.com

Meer informatie over Pearson, BTEC level 4 HNC, BTEC5 HND en University TOP-up degree.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk