/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Allround Laborant - verkort MBO


Als Allround Laborant heb je belangrijk en verantwoordelijk werk. Je werkt nauwkeurig en geconcentreerd aan het onderzoeken van micro-organismen. Je plant onderzoek zorgvuldig en bereidt je goed voor, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Je registreert het onderzoek en het materiaal nauwgezet en rapporteert je resultaten, zodat je aanpak en resultaten duidelijk zijn voor je opdrachtgevers. Je houdt je werkplek en je apparatuur netjes en hygiënisch.
Als Allround Laborant ben je analist in een laboratorium. Je voert daar allerlei basisanalyses uit. Je hebt belangrijk werk in het onderzoeken van bijvoorbeeld bloed, besmet voedsel of vervuilde grond. Je werkt met kleine delen van het materiaal, zogenaamde monsters of voedingsbodems. Je werkt met een microscoop, een computer en analyseapparatuur. Je werkt planmatig, bereidt het onderzoek zorgvuldig voor en rapporteert de gegevens. Dit doe je nadat je alles nauwkeurig hebt geanalyseerd en geregistreerd. Je werkt zelfstandig binnen een team.


KORTE MBO OPLEIDING
Uniek bij onze opleiding Allround Laborant is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden (52 lesweken) je diploma halen. Dan kun je direct aan de slag als Verzorgende. Dat bedoelen we nou met kort & krachtig! En met 4 startmomenten per jaar én 10 locaties verspreid door het land kun je starten wanneer het je uitkomt.


Wij zijn ons ervan bewust dat je opleiding een investering in je toekomst is. Daarom zijn onze MBO opleidingen erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt.

Er is 1 vaste lesdag per week op school. De overige tijd besteed je aan zelfstudie, e-learning en stage of werkervaring. De vaste schooldag is erg handig voor je eigen weekindeling. De (BOL) opleidingen van Capabel voldoen aan de eisen die de wet studiefinanciering hier aan stelt.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Capabel Onderwijs