/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Expert IT Systems and Devices -Verkort MBO


Als Expert IT Systems and Devices heb je belangrijk en verantwoordelijk werk. Jij bent dé specialist als het gaat om IT-netwerken, IT-infrastructuur, apps, mobiele apparaten en software. Je ontwikkelt, installeert, onderhoudt en monitort, in overleg met opdrachtgevers en gebruikers. Je ondersteunt users bij het gebruik van de systemen, security en privacy. Je bent de beheerder van databases en lost incidenten op, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid.
Als Expert IT Systems and Devices ben jij dé specialist op ICT-gebied. Jij zorgt voor het onderhoud en de beveiliging van ICT-systemen. Je zorgt ervoor dat je kennis altijd up-to-date is, zodat je apparaten correct installeert, je users optimaal adviseert en storingen vlot oplost. Jij bent de beheerder van de IT-infrastructuur en applicaties. Je begrijpt de wensen van je opdrachtgevers en weet deze om te zetten naar de praktijk.

KORTE MBO OPLEIDING
Uniek bij onze opleiding Expert IT Systems and Devices is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden (52 lesweken) je diploma halen. Dan kun je direct aan de slag. Dat bedoelen we nou met kort & krachtig! En met 4 startmomenten per jaar én 10 locaties kun je starten wanneer het je uitkomt.

Wij zijn ons ervan bewust dat je opleiding een investering in je toekomst is. Daarom zijn onze MBO opleidingen erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt.

Er is 1 vaste lesdag per week op school. De overige tijd besteed je aan zelfstudie, e-learning en stage of werkervaring. De vaste schooldag is erg handig voor je eigen weekindeling. De (BOL) opleidingen van Capabel voldoen aan de eisen die de wet studiefinanciering hier aan stelt.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Capabel Onderwijs