/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling - Verkort MBO


De opleiding leert jou werken als intercedent of recruiter. Dan is het belangrijk dat je thuis bent in bijvoorbeeld sales en communicatie. Je leert zelfstandig acquisitie- en verkoopactiviteiten voorbereiden en uitvoeren. Je leert in de opleiding alles over gesprekstechnieken, over hoe je werkgevers binnenhaalt, maar ook hoe je kandidaten begeleidt en wervingsgesprekken voert. Relatiebeheer en administratie horen ook in de opleiding thuis.
In 15 maanden je diploma
Uniek bij onze opleiding Consulent Commerciële Arbeidsbemiddeling is de korte studieduur. Je kunt in 15 maanden (52 lesweken) je diploma halen. Dan kun je direct aan de slag. Dat bedoelen we met kort & krachtig! En met 4 startmomenten per jaar én 10 locaties kun je starten wanneer het je uitkomt.
Erkende opleiding, dus waardevol
Je opleiding is een waardevolle investering in je toekomst. Onze MBO-opleidingen zijn dan ook erkend door het Ministerie van OCW. Dit maakt je diploma waardevast en herkenbaar op de arbeidsmarkt. Goed om te weten dat je straks studeert bij Capabel Onderwijs, de specialist in erkende en verkorte opleidingen!

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Capabel Onderwijs