/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Body & Mind - Pilates Trainer (mat 2)


Deze 3-daagse praktijkgerichte vervolgcursus Pilates Trainer (mat 2) is o.a. geschikt voor Fitnesstrainers en Personal Trainers die -aan de hand van de 5 Pilates Principes- op een veilige, efficiente manier klanten 1 op 1 of in kleine groepen willen gaan begeleiden. Pilates is niet alleen geschikt voor mensen met lichamelijke klachten en/of beperkingen, maar zeker ook voor sporters!

Wat is pilates?
Pilates is een populaire fitheidstraining met gegarandeerde resultaten. Een Pilates workout richt zich op de 5 Principes "breathing", "concentration", "control", "centering" en "precision". Hiermee richt Pilates zich op een gezond lijf en een sterke geest.

Pilates is geschikt voor iedereen ongeacht fitheidsniveau of leeftijd. In het bijzonder is de training geschikt voor mensen met rug-, nek- en/of schouderklachten en bekkeninstabiliteit. Ook biedt Pilates ondersteuning voor mensen die last hebben van extreme vermoeidheid, burn-out of herstellende zijn van (borst)kanker.

In het mat 2 programma is een intensieve module waarin we verder in de breedte en diepte gaan werken. De cursus bestaat uit 16,5 contacturen.

Er komen nieuwe oefeningen aan bod en het Pilates vocabulaire wordt verder uitgebreid. We ontleden alle intermediate en advanced oefeningen en diepen de Pilates methode verder uit.

De volgende onderwerpen worden o.a. behandeld:
Nieuwe intermediate en advanced oefeningen
Touch technieken en cueing
Tips voor het creëren van een optimale kwaliteit groepslessen
Algemene tips voor specifieke groepen als ouderen, zwangere dames en mensen met klachten.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk