/ home  

Terug

verkleinen vergroten

opleiding Full Stack Developer
Studieprogramma


De opleiding Full Stack Developer bestaat uit zeven onderdelen:
1. Webdesign

  • Beginnen met webdesign
    Leer alles over de structuur van een HTML-pagina, het structureren van tekst en het toevoegen van links, afbeeldingen, tabellen en formulieren. Maar je leert ook rekening te houden met zoekmachines en je doelgroep.
  • Het internet mooier maken
    Ga aan de slag met CSS. Je leert de eerste stappen van deze opmaaktaal. Je gaat aan de slag met responsive design en animaties. Alles om een prachtige website op te zetten.
  • Online expert
    Inmiddels ben je op de hoogte van de basiskennis van het opzetten van een website. Tijd voor de volgende stap! Breid je kennis uit met user experience, wireframes, JavaScript en privacywetgeving.
 


2. Python


Python is één van de meest populaire en toegankelijke programmeertalen. Jij gaat er mee aan de slag en leert er alles over dat je moet weten als developer.


 


3. Django


Maak kennis met de Python-framework Django. Dit framework maakt het schrijven van codes aanzienlijk gemakkelijker.


 


4. Adobe XD


Inmiddels ben je goed op de hoogte van back-end. Nu is het tijd voor het front-end gedeelte. Tijdens de lessen Webdesign heb je al de beginselen hiervan geleerd. Nu ga je verder met dit gedeelte. Je leert werken met Adobe XD, een programma dat veel front-end developers gebruiken.


 


5. JavaScript & jQuery


Als front-end developer ga je ook veel werken met JavaScript. Over deze programmeertaal ga je nu alles leren.


 


6. JavaScript-uitbreidingen


Je kennis over JavaScript is op dit moment al vrij uitgebreid. Maar tijdens deze fase van de Full Stack Developer opleiding ga je nog veel meer bijleren. Maak kennis met Node.js en React.js. Twee uitbreidingen van JavaScript.


 


7. Agile Scrum


Veel bedrijven werken met scrum teams. Als Full Stack Developer kun jij deel uitmaken van zo’n team. Tenminste als je kunt werken volgens de Agile-principes. Na het volgen van dit onderdeel van de Full Stack Developer opleiding weet jij precies hoe dit in zijn werk gaat.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk