|
Voedingsmiddelentechnologie
De propedeuse (1 jaar) bestaat uit een aantal vakken, bedoeld als basis voor de keuzes die in de hoofdfase gemaakt moeten worden. De stof is verdeeld over modulen, waarin projectgewijs de kernvakken aan de orde komen, zoals: product- en proceskwaliteit, productontwikkelingmarketing en communicatie, bedrijfskunde, levensmiddelenchemie, microbiologie en voedingsleer. Ook algemene vakken komen aan bod, zoals: economie, biologie, exacte vakken, talen, techniek en informatica.
In de hoofdfase (3 jaar) verdiep je de kennis uit het eerste jaar, en je kiest na enige tijd voor een afstudeerrichting. Je loopt de nodige stages en je werkt aan je afstudeerscriptie. De afstudeerrichtingen worden door elke hogeschool op eigen wijze ingevuld - informeer daar goed naar bij de hogescholen. Voorbeelden van afstudeerrichtingen:
Integrale kwaliteitszorg,
Productontwikkeling / marketing,
Procesontwikkeling,
Productie en productiemanagement,
Industriële marketing.
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|