/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Huidtherapie


De propedeuse (1 jaar) bevat alle basisvakken, theoretisch en praktisch. Daarnaast maak je kennis met het werkveld en dat kan aangrijpend zijn. Het vakkenpakket is zeer breed en bevat onder meer medische vakken als anatomie en fysiologie, pathologie, kennis van medicijnen en biochemie. Daarnaast volg je ook sociale vakken als psychologie en sociale vaardigheden. Je krijgt ook specifieke vakken als plastische chirurgie, dermatologie, massagetherapie, camouflagetherapie - elektrisch epileren en acnetherapie.

In de hoofdfase (3 jaar) verdiep je de theoretische kennis en vergroot je je praktische vaardigheden. In het tweede jaar van je opleiding volg je veelal praktijklessen. Hierbij krijg je te maken met onderwerpen die in de praktijk voorkomen. Tijdens deze praktijklessen leer je omgaan met de patiënten en de samenwerking met je medestudenten.
Ook in het derde jaar volg je veel praktijklessen. Je gaat dieper op de leerstof in en de stof wordt complexer. Je krijgt tijdens de praktijklessen ook te maken met echte patiënten. Je loopt tijdens je opleiding ook stages. Het grootste gedeelte van het vierde jaar zal je besteden aan een onderzoeksproject. Je opleiding sluit je in het vierde jaar af met een scriptie en een presentatie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk