/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Cateringbeheerder/-manager


Als cateringbeheerder/-manager moet je over veel organisatietalent en leiderschapskwaliteiten beschikken. Je moet goed kunnen communiceren en samenwerken met je medewerkers, om gezamenlijk een optimale cateringservice te kunnen bieden. Je moet klantvriendelijk zijn, luisteren naar eventuele opmerkingen van de gasten en streven naar voortdurende kwaliteitsverbetering. Omdat je werkt met voedingswaren, moet je perfect op de hoogte zijn van voorschriften met betrekking tot hygiëne en de risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Je bent bovendien stressbestendig en je kunt efficiënt blijven werken onder grote tijdsdruk.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk