/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Leidinggevende Bediening


Je zorgt er in de eerste plaats voor dat de gasten het naar hun zin hebben. Je stuurt een team aan van medewerkers en houdt voortdurend in de gaten of alles goed verloopt in het hotel, restaurant of congrescentrum. Je organiseert de werkzaamheden en verdeelt de taken, helpt mee met het opstellen van de menukaart en neemt binnenkomende goederen in ontvangst. Je controleert ook de voorraden en plaatst bestellingen voor producten en goederen.

Als leidinggevende bediening ben je ook bezig met administratieve taken, bijvoorbeeld het plannen van het personeel en het beheer van de kassa. Je stelt de begroting op en waakt over het toegekende budget.

Voor de gasten en het personeel ben jij het eerste aanspreekpunt. Jij bent eindverantwoordelijke voor al wat te maken heeft met de bediening. Je luistert naar de wensen van gasten, zoekt naar oplossingen voor eventuele klachten en tracht voortdurend de kwaliteit van de bediening te verbeteren.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk