/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Luchtvaarttechnologie


De luchtvaartindustrie is een groeiende sector in Nederland. Bij de luchtvaart hoef je niet alleen aan Schiphol te denken, maar ook aan de militaire luchtvaart in Nederland en de toeleveranciers. Je kunt bij veel verschillende bedrijven aan de slag wanneer je de opleiding luchtvaarttechnologie hebt afgerond. Je kunt denken aan bijvoorbeeld de auto-industrie, constructiebedrijven, windturbines en onderzoeksbedrijven. Kortom, legio mogelijkheden als afgestudeerde! Je kunt ook veel verschillende werkzaamheden vervullen.

Je kunt bijvoorbeeld denken aan het onderzoeken naar verbeteringen van materialen en onderhoudsmethoden of het onderzoeken van materialen en fabricagemethoden. Je kunt je ook bezighouden met het ontwikkelen en testen van producten zoals vliegtuigconstructies en systemen.
Ook buiten de luchtvaart kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het onderzoeken van de betrouwbaarheid en veiligheid van technische systemen. Je hebt een (praktisch) technische en een productie en commercieel getinte kennis.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool Inholland