/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Slager-Traiteur


Als slager-traiteur is jouw belangrijkste taak het maken van warme maaltijden, maaltijdsalades, soepen, broodjes en bijvoorbeeld hartige taarten die in de slagerij verkocht worden. Het samenstellen en verzinnen van het assortiment doe je als slager-traiteur in samenwerking met de ondernemer. Uiteraard houd je daarbij rekening met de klanten en hun wensen. Omdat je bezig bent met het maken van bijvoorbeeld maaltijden, heb je als slager-traiteur kennis van koken, ingrediënten en recepten. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en het beheer van de voorraad. Uiteraard ben je goed in staat om je collega’s die verantwoordelijk zijn voor de verkoop goed uit te leggen hoe de producten gemaakt zijn. Zo kunnen zij hun klanten weer goed advies geven.

Je werkt in teamverband samen met de productie- en verkoopmedewerkers, winkelslager en de chef. Je werkt tijdens de productie en ontwikkeling van traiteurartikelen in de productieruimte van de winkel. Bij het verkopen en presenteren van traiteurartikelen sta je achter het verkoopmeubel in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van het traiteurassortiment en ontwikkelt producten, past bestaande recepturen aan en calculeert producten uit. Als slager-traiteur maak je de productieplanning en past deze toe.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk