Opleiding & Beroep - Opleidingen - Aankomend medewerker grondoptreden

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Aankomend medewerker grondoptreden" aan

ROC van Flevoland

Beschrijving opleiding

Als aankomend medewerker grondoptreden werk je als soldaat bij de defensie. Meestal is dit bij de landmacht. Je werkt samen met andere militairen op kazernes in zowel binnen als buitenland. Onder begeleiding van je leidinggevende ontvang je gesloten opdrachten. Je krijgt opdracht om roadblocks, checkpoints of base-wachten aan te leggen. Hiervoor verzamel je de juiste materialen en bouw je die Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding ligt de focus op het leren samenwerken binnen een team en het behalen van een uitstekende fysieke conditie. Je wordt getraind in sport en veiligheid en voert binnen de opleiding ook oefeningen uit. Dit kan zowel in Nederland zijn, als op uitzending in het buitenland. Het is van belang dat je de hiërarchie leert kennen binnen defensie en het materieel kent. Hierbij kun je Lees verder »

Over ROC van Flevoland

Iedereen vanaf 16 jaar kan terecht bij Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) Flevoland voor beroepsonderwijs voor jongeren, voor beroepsopleidingen en allerlei ander bij- of nascholingsonderwijs voor volwassenen en voor bedrijfstrainingen. Er zijn in totaal zo’n 160 mogelijkheden. Missie ROC Flevoland: voor iedereen en het hele jaar door Ons product is beroepsonderwijs en Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent fit, mentaal sterk en bent een goede leider. Sporten is voor essentieel en je houdt je gezondheid graag op peil. Daarnaast wil jij later werk uitoefenen die een maatschappelijke rol heeft. Het is van belang een goed verantwoordelijkheidsgevoel te bezitten.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2 jaar
  Vormen BOL
  Branches Veiligheidsberoepen

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Vista College
ROC Mondriaan
Leeuwenborgh Opleidingen
Koning Willem I College
Graafschap College
Gilde Opleidingen
Firda (jongeren)
Edumatch College
ROC van Twente
Scalda
Zadkine
ROC Midden Nederland
ROC Nijmegen
ROC Tilburg
Vonk
ROC van Flevoland
Summa College
ROC van Amsterdam
Landstede MBO
Noorderpoort
ROC West Brabant - Vitalis college
Dulon College
Curio
Curio
Controle code*: 4ac11Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk