Opleiding & Beroep - Opleidingen - Master of Business Administration (MBA)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Master of Business Administration (MBA)" aan

Saxion

Beschrijving opleiding

Master of Business Administration (afkorting: MBA) is een speciaal masterprogramma, bedoeld voor mensen met een bachelor- of masterdiploma en minstens enkele jaren werkervaring. MBA is een beroepsgerichte bedrijfskundige en bedrijfseconomische studie.

Opleidingsinhoud

Na het afronden van een Engelse masteropleiding krijgt u een getuigschrift van de University of Greenwich. Deze universiteit is geaccrediteerd door de Engelse accreditatieorganisatie Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA). De Engelse accreditatieorganisatie wordt erkend door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO), die namens de Nederlandse overheid de Nederlandse Lees verder »

Over Saxion

Bijzonder actief De Saxion Hogescholen, met vestigingen in Deventer, Enschede en Apeldoorn, vormen met ongeveer 20.000 studenten en circa 1.500 medewerkers een van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Oost-Nederland. Saxion biedt een breed scala aan opleidingen in diverse varianten aan. Het onderwijs kan als hoogwaardig, innovatief en ondernemend gekarakteriseerd worden. Studenten Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2019/2020 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 1 jaar
  Vormen Voltijd
  Branches Administratie

Instroom / toelatingseisen


Voor de masteropleidingen gelden verschillende aanmeldprocedures. Ook de wijze waarop je informatie kunt aanvragen kan verschillen. Informeer bij de school naar keuze naar de mogelijkheden.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hanzehogeschool Groningen
Saxion
Controle code*: b42d9Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hanzehogeschool Groningen
Saxion