Opleiding & Beroep - Opleidingen - Fashion

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Fashion" aan

ROC van Amsterdam

Beschrijving opleiding

Binnen de richting fashion zijn er twee kanten waar jij op kunt gaan. Ben jij de commerciële, ondernemende persoon die een talentje heeft voor organisatie en planning? Als junior productmanager fashion ben jij de persoon die zorgt dat alles op de juiste momenten beschikbaar is voor klanten binnen de mode. Als junior stylist laat jij je creativiteit los op de begeleiding van het ontwerpproces en Lees verder »

Opleidingsinhoud

Jij bent degene die altijd op de hoogte is van de laatste fashion trends! Tijdens de opleiding fashion ga je jouw visie op mode tot leven laten komen. Je gaat leren hoe je een ontwerp opzet, stoffen bij elkaar zoekt en een eindproduct ontwikkeld. Veel van je ideeën en schetsen verwerk je eerst in computerprogramma’s, je maakt dan ook kennis met het Adobe pakket en dan vooral met Illustrator Lees verder »

Over ROC van Amsterdam

Wat is het ROC van Amsterdam? Het ROC van Amsterdam is het grootste Regionale Opleidingen Centrum in ons land met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum. We zijn één van de grootste 'community colleges' in Europa. De school met de meeste beroepsopleidingen Het ROC van Amsterdam biedt je de meeste beroepsopleidingen in de regio. Van eerste monteur, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een grote liefde voor mode, bent gek op kleding en ziet er dan ook altijd representatief en verzorgd uit. Daarnaast heb je een talent voor het organiseren en plannen van verschillende dingen en ben je creatief. Een ondernemende houding kan van pas komen in het beroepsleven, net als een commerciële instelling.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4 jaar
  Vormen Onbekend
  Branches Mode & Textiel

Instroom / toelatingseisen

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): MBO College Hilversum (ROC van Amsterdam)
Summa College
Aventus
ROC van Amsterdam
Controle code*: 25353Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk