|
Patissier
Beschrijving beroep
De patissier is de absolute vakspecialist als het gaat om het bedenken, ontwerpen en verzorgen van overheerlijke, ambachtelijke en exclusieve zoete kunstwerken en delicatessen. Dat doe je vanuit je eigen creativiteit en vanuit je kennis van ingrediënten, recepturen, bereidingswijzen maar ook de trends. Het kan zijn dat je dit in opdracht doet voor bijvoorbeeld een exclusief feest, maar ook ben Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Het bedenken, ontwerpen en verzorgen van (nieuwe) patisserieproducten vereist veel vakkennis, een groot improvisatievermogen en een hoge dosis creativiteit. Wel moet je daarbij de standaardprocedures binnen het bedrijf kennen en ze zelfs kunnen verbeteren. Je moet medewerkers kunnen motiveren en inspireren, maar ook de wensen van de klant goed kunnen omzetten naar interessante producten. Je weet Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Horeca, Voeding |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|