|
Zelfstandig Werkend Kok
Beschrijving beroep
Als kok sta je natuurlijk zelf achter de pannen om lekker eten te bereiden. Maar er komt veel meer kijken bij dit werk dan alleen maar achter het fornuis staan. Je bedenkt nieuwe gerechten voor de menukaart, je bedenkt variaties op bestaande recepten en je zorgt dat de gerechten de keuken op tijd verlaten. Onder je heb je een team van koks, deze stuur je aan wanneer het nodig is. Je verdeelt de Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je kunt goed in een team werken en bent uitstekend in het plannen van je werkzaamheden. Ook werk je hygiënisch en nauwkeurig. De wensen van de klant staan bij jou voorop.
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Horeca |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|