Opleiding & Beroep - Opleidingen - Ruimtelijke Ontwikkeling

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Ruimtelijke Ontwikkeling" aan

Saxion, locatie Deventer

Beschrijving opleiding

We willen allemaal een aantrekkelijke woonomgeving, dynamische steden, zichtbare en goed bereikbare bedrijvigheid, efficiënt (openbaar) vervoer en ruimte voor recreatie, natuur en wonen. Anderzijds hebben we in Europese steden te maken met krimpgebieden in de stad en op het platteland en bovendien is er sprake van vergrijzing. Hoe kunnen we met minder ruimte en meer mensen toch optimaal gebruik Lees verder »

Opleidingsinhoud

Om onze Rotterdamse praktijkgerichte aanpak en jouw talentontwikkeling te vertalen naar het onderwijs hanteert Hogeschool Rotterdam drie leerlijnen: kennisgestuurd, praktijkgestuurd en studentgestuurd onderwijs. Aan het begin ontwikkel je vooral je kennis, later ga je meer en meer de praktijk in. Altijd met begeleiding van je persoonlijke coach. Daarnaast stel je voor een deel je eigen Lees verder »

Over Saxion, locatie Deventer

Bijzonder actief De Saxion Hogescholen, met vestigingen in Deventer, Enschede en Apeldoorn, vormen met ongeveer 20.000 studenten en circa 1.500 medewerkers een van de grootste instellingen voor hoger onderwijs in Oost-Nederland. Saxion biedt een breed scala aan opleidingen in diverse varianten aan. Het onderwijs kan als hoogwaardig, innovatief en ondernemend gekarakteriseerd worden. Studenten Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je moet in deze functies over een goede technische kennis beschikken en over een goede taalvaardigheid en ruimtelijk en technisch inzicht hebben. Daarnaast moet je kennis van bouwmaterialen, goed kunnen omgaan met computerprogramma's en problemen kunnen analyseren en oplossen. Je moet leiding kunnen geven en kunnen omgaan met opdrachtgevers en medewerkers. Flexibiliteit en goed tegen werkdruk Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2019/2020 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Maatschappij, Milieu

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Christelijke Hogeschool Windesheim
Hogeschool Rotterdam
Saxion
Saxion, locatie Deventer
De Haagse Hogeschool
Controle code*: 0cb62Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Beroepen bij deze opleiding:

Planoloog