Opleiding & Beroep - Opleidingen - Manager havenlogistiek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Manager havenlogistiek

Beschrijving opleiding

Als Manager Havenlogistiek werk je in een internationale omgeving waar constant de telefoon over gaat en waarbij je alles op alles zet om het ladingdossier in orde te maken en het transport van goederen goed te laten verlopen. Je bent gekwalificeerd om te gaan werken als expediteur of als cargadoor bij organisaties die in het teken staan van het transport van goederen via zeeschepen. Tijdens Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je verschillende onderdelen van het werk kennen. Vakken die je krijgt leren je alles over de verschillende soorten vervoer die je tegenkomt. Hierbij kun je denken aan vervoer via zee, binnenvaart, lucht of land. Tijdens de opleiding is er ruimte voor het ontwikkelen en leren van een nieuwe taal, aangezien een haven een internationale werkplek is en dit je verder brengt Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent altijd klantvriendelijk, hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een organisatietalent. Planningen opstellen en uitvoeren is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast heb je affiniteit met de scheepsvaart en zou je graag aan de slag willen binnen een haven. Je kunt altijd stressbestendig te werk en denkt in oplossingen, niet in problemen.

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Verkorte opleidingstrajecten

HBO-opleiding Korting
Logistics Engineering (Hogeschool van Amsterdam) 1 jaar

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 3-4
  Vormen BOL
  Branches Administratie, Transport

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): STC mbo college
Scalda
Controle code*: 80db0Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Scalda
STC mbo college