Opleiding & Beroep - Opleidingen - Verbrandingsmotortechnicus

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Verbrandingsmotortechnicus

Beschrijving opleiding

Na het behalen van je felbegeerde diploma krijg je de kans alle ervaring, lessen en kennis toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de sla als verbrandingsmotortechnicus waarbij jij verbrandingsmotoren installeert en repareert. Werkplekken waar je terecht kunt komen zijn o.a. een scheepswerf of fabriek waarbij grote, zware installaties worden toegepast. Taken die je dagelijks in je werk zult Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alle belangrijke aspecten van het beroep en de sector kennen. Je leert alles over de reparaties die je kunt uitvoeren en hoe alle delen van de verbrandingsmotoren goed werken zodat deze vakkundig gemonteerd en afgesteld kunnen worden. Naast de theoretisch kennis die je op doet tijdens de opleiding is er ook genoeg ruimte voor het op doen van relevante ervaring binnen Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent altijd een goede teamspeler en waardeert eht werk dat binnen een groep verzet kan worden. Daarnaast ben jij altijd flexibel ingesteld en heb je dan ook geen problemen met wisselende werkplekken. Je hebt een oog voor techniek en kunt dan ook, na wat instructies, goed aan de slag met o.a. machines en installaties.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BBL
  Branches Motorvoertuigen

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Da Vinci College
Controle code*: 2e6d9Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Da Vinci College