Opleiding & Beroep - Opleidingen - Verbrandingsmotortechnicus

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Verbrandingsmotortechnicus" aan

Da Vinci College

Beschrijving opleiding

Na het behalen van je felbegeerde diploma krijg je de kans alle ervaring, lessen en kennis toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de sla als verbrandingsmotortechnicus waarbij jij verbrandingsmotoren installeert en repareert. Werkplekken waar je terecht kunt komen zijn o.a. een scheepswerf of fabriek waarbij grote, zware installaties worden toegepast. Taken die je dagelijks in je werk zult Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer je alle belangrijke aspecten van het beroep en de sector kennen. Je leert alles over de reparaties die je kunt uitvoeren en hoe alle delen van de verbrandingsmotoren goed werken zodat deze vakkundig gemonteerd en afgesteld kunnen worden. Naast de theoretisch kennis die je op doet tijdens de opleiding is er ook genoeg ruimte voor het op doen van relevante ervaring binnen Lees verder »

Over Da Vinci College

Het Da Vinci College Het Da Vinci College is het regionaal opleidingencentrum voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Zuid-Holland Zuid. Ons aanbod bestaat uit: - middelbaar beroepsonderwijs in de administratie, creatieve opleidingen, gezondheidszorg, handel, ict, techniek, voeding en welzijn; - havo en vwo voor volwassenen; - hbo economie en psychologie; - educatie voor Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je bent altijd een goede teamspeler en waardeert eht werk dat binnen een groep verzet kan worden. Daarnaast ben jij altijd flexibel ingesteld en heb je dan ook geen problemen met wisselende werkplekken. Je hebt een oog voor techniek en kunt dan ook, na wat instructies, goed aan de slag met o.a. machines en installaties.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL, BBL
  Branches Motorvoertuigen

Instroom / toelatingseisen

Voor de basisberoepsopleiding (niveau 2) gelden geen toelatingseisen als er geen assistentopleiding is die opleidt voor hetzelfde beroep. Maar als deze er wel is gelden de volgende toelatingseisen:
basisberoepsgerichte leerweg of kaderberoepsgerichte Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Da Vinci College
Techniek College Rotterdam
Controle code*: b5aa7Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk