Opleiding & Beroep - Opleidingen - Verkoopmedewerker Optiek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Verkoopmedewerker Optiek

Beschrijving opleiding

Als Verkoopmedewerker Optiek werk je in een optiekbedrijf waar je vooral te vinden bent in de verkoopruimte. Daarnaast voer je kleine reparaties in de werkplaats uit. Je werkt in een werkomgeving die aspecten in zich heeft van verschillende sectoren: techniek, detailhandel en gezondheidszorg. Als Medewerker van een optiekbedrijf werk je in de detailhandel, waarbij de gezondheid van de klanten een Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding verkoopmedewerker optiek kom je alles te weten over brillen, monturen, materialen en natuurlijk: trends! Jij houdt de trends bij en voorziet de klant daardoor van goed advies. Ook leer je alles over verkooptechnieken en het presenteren van de producten. Naast bovenstaande lessen, krijg je ook les in Nederlands, rekenen en burgerschap. Deze vakken horen standaard bij de Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Als verkoopmedewerker optiek heb je een uitvoerende rol. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden. Hierdoor is het van belang dat je zelfstandig bent en je verantwoordelijkheid durft te nemen. Ook ben je zeer klantgericht en voorzie je iedere klant van goed advies.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2023/2024 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.357,-. Neem voor mogelijkheden Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-3
  Vormen BOL
  Branches Gezondheidstechniek, Verkoop & Commercieel

Instroom / toelatingseisen

Een mbo-opleiding op niveau 2 heet een basisberoepsopleiding. Wil je bijvoorbeeld verkoper of medewerker financiële administratie worden? Dan kan je terecht bij een basisberoepsopleiding op niveau 2. De toelatingseisen voor dit niveau mbo-studies zijn Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Zadkine
Controle code*: 5520eTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Zadkine