Opleiding & Beroep - Opleidingen - Autotechniek

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Autotechniek

Beschrijving opleiding

Als autotechnisch ingenieur weet je alles van de techniek van de auto én van het reilen en zeilen binnen de automotive branche. Ben jij benieuwd hoe een motor werkt, maar nog meer hoe deze nog efficiënter kan lopen, hoe deze ontworpen is en of er lichtere en betere materialen gebruikt kunnen worden? Ben je geïnteresseerd in welke krachten er op een wielophanging komen als een voertuig een Lees verder »

Opleidingsinhoud

Propedeuse In het grote project 'Kitcar' bouw je met een groep studenten aan een auto, vanaf de basis tot een volwaardig model. Je werkt daarbij één dag per week in ons Automotive Competence Center op RDM Campus. Je leert ook vaardigheden zoals samenwerken en werkzaamheden overdragen. De opleiding heeft een heldere programmering in doorlopende leerlijnen die beginnen in jaar Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Voor het studiejaar 2019/2020 Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4 jaar
  Vormen Voltijd
  Branches Motorvoertuigen

Instroom / toelatingseisen

Als je techniek wilt studeren dan heb je een behoorlijke kennis van wiskunde B nodig. Als je niet in het bezit bent van een diploma met wiskunde B als eindexamenvak, dan raden we je dringend aan om voorafgaand aan je studie je kennis hiervan bij te Lees verder »

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en):
Controle code*: d02c4Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk