Opleiding & Beroep - Opleidingen - Medewerker slagerij

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Medewerker slagerij

Beschrijving opleiding

Als medewerker slagerij ontvang je elke dag het binnengekomen vlees en de vleeswaren. Het is jouw verantwoordelijkheid als slager om te controleren of de producten van goede kwaliteit zijn. Je bewerkt het vlees, zorgt dat het goed wordt bewaard en je maakt vleesproducten die de klant thuis makkelijk kan bereiden.

Opleidingsinhoud

- Je krijgt inzicht in het productieproces in de slagerij en kunt daar een positieve bijdrage aan leveren. - Je hebt veel productkennis en kent de vleesdelen van rund en varken. Ook verpakken en etiketteren leer je tijdens de opleiding. - Je leert hoe je klantbestellingen moet maken en hoe je je producten aantrekkelijk kunt presenteren. - Het correct ontvangen en opslaan van vlees is Lees verder »

Opleidingskosten

Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 303,- Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 370,- (wijzigingen voorbehouden) Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1
  Vormen BBL
  Branches Versindustrie

Instroom / toelatingseisen

Voor deze mbo-opleiding zijn de instroomeisen een afgeronde vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: 337fbTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food