|
Opleiding "Verkoopmedewerker slagerij" aanSVO vakopleiding food
Beschrijving opleiding
Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van de slagerij*. Je advi¬seert klanten over het klaarmaken van vleesproducten en je zorgt dat de winkel er perfect uitziet. Ook het bewerken en presenteren van vlees hoort bij je taken.
* Liever aan de slag bij een poelier? Volg dan de opleiding Verkoopmedewerker wild en pluimvee!
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de Lees verder »
Opleidingsinhoud
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Inhoud van de opleiding
Studenten:
- hebben meer inzicht in het verkoopproces en hun bijdrage daaraan.
- kunnen producten verwerken tot vlees en vleeswaren en eenvoudige maaltijden en salades.
- kunnen een verkoop- en adviesgesprek met klanten voeren.
- kennen de producten die ze verkopen
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 301,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 580,20- (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-2 jaar |
Vormen |
BBL |
Branches |
Versindustrie |
Instroom / toelatingseisen
Voor deze mbo-opleiding zijn de instroomeisen een afgeronde vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding.
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|