Opleiding & Beroep - Opleidingen - Verkoopmedewerker slagerij

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Verkoopmedewerker slagerij

Beschrijving opleiding

Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van de slagerij*. Je advi¬seert klanten over het klaarmaken van vleesproducten en je zorgt dat de winkel er perfect uitziet. Ook het bewerken en presenteren van vlees hoort bij je taken. * Liever aan de slag bij een poelier? Volg dan de opleiding Verkoopmedewerker wild en pluimvee! SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de Lees verder »

Opleidingsinhoud

Wat wordt er van je verwacht

Inhoud van de opleiding Studenten: - hebben meer inzicht in het verkoopproces en hun bijdrage daaraan. - kunnen producten verwerken tot vlees en vleeswaren en eenvoudige maaltijden en salades. - kunnen een verkoop- en adviesgesprek met klanten voeren. - kennen de producten die ze verkopen

Opleidingskosten

Kosten 2015 - 2016 Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 236,- Boeken en materiaal € 594,- (wijzigingen voorbehouden)

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2 jaar
  Vormen BBL
  Branches Versindustrie

Instroom / toelatingseisen

Voor deze mbo-opleiding zijn de instroomeisen een afgeronde vmbo-, vbo-, of lbo-opleiding.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: 87b16Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food