Opleiding & Beroep - Opleidingen - Ondernemer horeca/bakkerij

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Ondernemer horeca/bakkerij

Beschrijving opleiding

Na het succesvol afronden van de opleiding Ondernemer horeca/bakkerij kun je een eigen onderneming beginnen, maar je kunt ook kiezen om bij een groot bedrijf te werken, zonder dat je de eigenaar bent van het bedrijf. Je kunt dan bijvoorbeeld werken als vestigingsmanager of leidinggevende van het bedrijf. Als ondernemer horeca/bakkerij ben je verantwoordelijk voor het in stand houden van het Lees verder »

Opleidingsinhoud

Wil jij graag alles leren over het prachtige vak van ondernemer in de horeca/bakkerij? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Binnen deze richting kun je namelijk kiezen voor 3 horeca opleidingen, namelijk: manager/ondernemer horeca, meewerkend horeca ondernemer en ondernemer bakkerij. De opleiding bestaat uit een basisdeel en een profieldeel. Tijdens het profieldeel leer je alles over de Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je moet goed kunnen samenwerken. Anderzijds moet je ook goed zelfstandig kunnen werken. Het moet geen probleem zijn onder druk te werken. Je zult namelijk veel werkzaamheden tegelijk moeten uitvoeren en dit kan enigszins stress bezorgen. Klantencontacten zijn erg belangrijk. Hierbij moet je dus klantgericht kunnen handelen en vriendelijk zijn tegenover de klant. Je kunt goed communiceren en Lees verder »

Opleidingskosten

Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. Voltijd MBO (BOL): Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-. Neem Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur
  Vormen Onbekend
  Branches Horeca, Management & Org.

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): ROC van Amsterdam
Controle code*: b1250Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

ROC van Amsterdam

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl