Opleiding & Beroep - Opleidingen - MBO Beveliger 2

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Beveliger 2

Beschrijving opleiding

De afgelopen jaren heeft de beveiligingsbranche een enorme ontwikkeling doorgemaakt en beveiliging is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook de eisen die vandaag de dag aan de beveiliger gesteld worden zijn veel strenger geworden. Als beveiliger doe je namelijk veel meer dan alleen maar beveiligen. Je bent het visitekaartje van een organisatie, een verlengstuk van de dienstverlening, Lees verder »

Opleidingsinhoud

Loopbaan en burgerschap | Portfolio Loopbaan en burgerschap moet samengesteld worden en met voldoende beoordeeld zijn. Je ontvang hiervoor een lesboek met opdrachten. Nederlands 2F Je ontvangt een licentie voor o.a. studiemeter. Het centrale examen Nederlands voor wat betreft de onderdelen lezen en luisteren wordt gehouden ergens tijdens de opleiding. Dit Lees verder »

Opleidingskosten

De totale investering in je toekomst bedraagt: € 2.300,- per cursist, incl. BTW. In deze investering zitten inbegrepen examenkosten Engels, Rekenen, Burgerschap, Nederlands en eenmalig de examenkosten voor het landelijke Theorie-examen van de SVPB en het landelijke praktijkexamen van de SVPB. De SVPB examen betaal je eerst zelf, als je slaagt betalen wij de factuur aan je terug. Tevens Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 6-12 maanden
  Vormen BBL
  Branches Veiligheidsberoepen

Instroom / toelatingseisen

Voordat je mag beginnen met de opleiding volgt uiteraard eerst een intake gesprek. Hierin wordt gekeken naar je kansen om te slagen voor de opleiding en je motivatie. Heb je het in je om een goede beveiliger te worden.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): NTCB
Controle code*: 2b508Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

NTCB