Opleiding & Beroep - Opleidingen - Vastgoed en Makelaardij

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Vastgoed en Makelaardij

Beschrijving opleiding

Het werkveld voor afgestudeerden aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij is breed. Je kunt bij verschillende instanties aan het werk. Enkele voorbeelden zijn: een makelaarskantoor, een overheidsinstelling en een beleggingskantoor. De functies die je met de opleiding kan vervullen, kunnen sterk verschillen. Wel staat bij elke functie Vastgoed en Makelaardij centraal. Je maakt bij je toekomstige Lees verder »

Opleidingsinhoud

Het eerste jaar, de propedeuse, is een gemeenschappelijk jaar. Tijdens het propedeutische jaar ben je je aan het oriënteren. Naast vakken die enkel gericht zijn op Vastgoed en Makelaardij, krijg je ook te maken met andere, algemene vakken zoals Nederlands en Engels. Deze vakken volg je meestal met studenten van andere opleidingen. In de hoofdfase ga je je specialiseren. In deze fase ga je Lees verder »

Ervaringsverhaal

Vraag 1 door Alexandra: Hoelang duurt die studie, en wordt er veel in het engels gedaan? Deze studie duurt vier jaar. Het eerste jaar is een propedeuse jaar waarin je vooral de basisvakken krijgt die eigenlijk op alle HEAO opleidingen worden gegeven: Wiskunde (statistiek) Economie(algemene en bedrijfseconomie) Financiën Marketing Nederlands Engels Ook kregen we college in Makelaardij Lees verder »

Meer ervaringen:
Ervaringen van Rohan
Ervaringen van Dike

Wat wordt er van je verwacht

Jij kunt goed onderhandelen en je bent geïnteresseerd in alle aspecten die bij de verkoop en koop van een bedrijfspand of een huis komen kijken. Je krijgt niet alleen te maken met het kopen maar ook het verhuren van onroerend goed. Je hebt juridisch, technisch en commercieel inzicht. In de vastgoedwereld kom je veel in aanraking met mensen. Hierbij kun je denken aan de kopers of huurders, maar Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding (VTO): Voor het studiejaar Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Administratie, Economie & Financieel, Vastgoed

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Fontys Hogescholen
Hogeschool Rotterdam
Hanzehogeschool Groningen
Saxion
Saxion, locatie Deventer
Controle code*: dc765Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk