Opleiding & Beroep - Opleidingen - Opleidingskunde

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleidingskunde

Beschrijving opleiding

In veel (grotere) bedrijven worden interne opleidingen georganiseerd. De Postbank, Philips, Ohra, etc. doen dat bijvoorbeeld. Die opleidingen worden voortdurend verbeterd en aangepast. Uitgezocht moet bijvoorbeeld worden aan welke leer-mogelijkheden het personeel behoefte heeft. Ook de bedrijfsleiding kan opleidingen gewenst vinden en zal daarbij advies kunnen gebruiken van iemand die verstand Lees verder »

Opleidingsinhoud

Het eerste jaar is de propedeuse, waarna de hoofdfase van drie jaar volgt. Het eerste jaar staat in het teken van oriëntatie en verkenning. De opleiding is erg algemeen. Pas in het 2e jaar ga je je specialiseren. De specialisatie begint in de hoofdfase. In de studie is voorzien in een gedegen theoretische en praktische beroepsvoorbereiding. Dat laatste vindt plaats door stages: zowel in het 3e Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Het is belangrijk dat je mensen weet te motiveren om te leren. Je weet welke vormen, materialen en methodieken je hierop moet toepassen. Het is ook belangrijk dat je beleidslijnen uit kan zetten die betrekking hebben met het opleiden van mensen binnen de organisatie met het oog op de ontwikkeling. Je moet kunnen adviseren en goed kunnen samenwerken. Daarnaast is het ook belangrijk dat je goede Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Onderwijs

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Controle code*: 0df34Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk