Opleiding & Beroep - Opleidingen - Productieleider

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Productieleider

Beschrijving opleiding

Als productieleider ben je eindverantwoordelijk voor de productieafdeling. Dat houdt in dat je een team medewerkers aanstuurt, het personeelsbeleid vertaalt naar je afdeling en een goede productie- en personeelsplanning maakt. Je maakt persoonlijke ontwikkelplannen, voert personeelsgesprekken en bedenkt manieren om het productieproces te verbeteren.

Opleidingsinhoud

Inhoud van de opleiding Studenten: • krijgen meer inzicht in het organiseren van het productieproces. • leren medewerkers aan te sturen en te begeleiden. • leren personeelsbeleid op te zetten en uit te voeren. • leren kritisch te kijken naar het productieproces en signaleren verbeteringen. Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food SVO Lees verder »

Opleidingskosten

Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 573,- Content-, licentie- en materiaalkosten € 453,- (wijzigingen voorbehouden) Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-3
  Vormen BBL
  Branches Foodindustrie, Groot & Detailhandel, Versindustrie, Voeding

Instroom / toelatingseisen

Een afgeronde, relevante mbo niveau 3 opleiding, een intake op Nederlands niveau 3F en rekenen en een intake op Engels niveau A2/ B1.

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: fd0a8Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food