Beschrijving opleiding
Als productieleider ben je eindverantwoordelijk voor de productieafdeling. Dat houdt in dat je een team medewerkers aanstuurt, het personeelsbeleid vertaalt naar je afdeling en een goede productie- en personeelsplanning maakt. Je maakt persoonlijke ontwikkelplannen, voert personeelsgesprekken en bedenkt manieren om het productieproces te verbeteren.
Opleidingsinhoud
Inhoud van de opleiding
Studenten:
• krijgen meer inzicht in het organiseren van het productieproces.
• leren medewerkers aan te sturen en te begeleiden.
• leren personeelsbeleid op te zetten en uit te voeren.
• leren kritisch te kijken naar het productieproces en signaleren verbeteringen.
Zo werkt leren bij SVO vakopleiding food
SVO Lees verder »
Over SVO vakopleiding food
Werkend leren aan je eigen carrière
Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand.
Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »
Opleidingskosten
Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 730,-
Digitaal lesmateriaal, materiaalkosten en licenties € 417,50 (wijzigingen voorbehouden)
Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
1-3 |
Vormen |
BBL |
Branches |
Foodindustrie, Groot & Detailhandel, Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Een afgeronde, relevante mbo niveau 3 opleiding, een intake op Nederlands niveau 3F en rekenen en een intake op Engels niveau A2/ B1.
|