/ home  

Terug

verkleinen vergroten

MBO Secretarieel medewerker (2)


MBO Secretarieel medewerker Nieuw!
Haal op flexibele wijze een erkend MBO-diploma

Houd je van variatie, ben je zorgvuldig en werk je graag met andere mensen? Dan is de opleiding MBO Secretarieel medewerker iets voor jou. Als secretarieel medewerker kun je bij allerlei soorten bedrijven terecht. Als secretarieel medewerker verzorg je allerlei secretariële werkzaamheden. Denk hierbij aan het uitwerken van brieven in het Nederlands of in het Engels, het verwerken van inkomende en uitgaande post, het afhandelen van telefoontjes faxen en e-mails. Maar ook het bijhouden van de agenda, het maken van afspraken, het ontvangen van bezoekers en het actueel houden van het archief.

Met deze opleiding bereid je je perfect voor op een leuke en gevarieerde baan. Je doet alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt. Na afronding heb je een erkend MBO 2-diploma op zak waarmee je met de nodige vrijstelling(en) kan doorstromen naar de opleiding MBO Secretaresse.

Voor wie bestemd
De opleiding MBO Secretarieel medewerker is bestemd voor iedereen die opgeleid wil worden voor een afwisselende, secretariële functie waarin je veel met mensen werkt. Deze opleiding is ook een mooie opstap voor een functie als secretaresse

Je einddoel
Na het afronden van deze opleiding heb je een erkend MBO 2-diploma op zak waarmee je bij allerlei bedrijven aan de slag kunt. Je bent voorbereid op een afwisselende functie met veel verschillende taken. En je hebt prima doorgroeimogelijkheden naar een meer verantwoordelijke functie.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch