/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)


De opleiding bestaat uit vier afzonderlijke modules. Voor iedere module doet u afzonderlijk examen. Wanneer u de vier certificaten heeft behaald, ontvangt u uw diploma.

Modules

Bedrijfseconomie (BE)
Bedrijfsadministratie (BA)
Financiële Rapportage & Analyse (FRA)
bestaande uit de onderdelen: Rapportage & Analyse en Statistiek
Belastingwetgeving (BW)


In het programma MBA zijn combinaties van twee modules te volgen, informatie en voorbeelden. Voor iedere module doet u afzonderlijk examen. Wanneer u de vier certificaten heeft behaald, ontvangt u uw diploma.

Bijzonderheden
Het MBA-diploma geeft vrijstellingen voor 4 vakken van de propedeutische fase van de opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie, HBO Accountancy, HBO Mangement Payroll Services en HBO Fiscaal Recht.

Indien u aansluitend aan de lessen Belastingwetgeving 3 aanvullende lessen Privaatrecht volgt van de opleiding Belastingassistent, kunt u tevens aan het CB examen Belastingassistent deelnemen. Op deze wijze is het mogelijk, met geringe extra inspanning en in dezelfde periode, het MBA certificaat Belastingwetgeving als het diploma Belastingassistent CB te bemachtigen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze regiokantoren.

Iedereen die naast het MBA-diploma in het bezit is van de dipoma's Praktijkdiploma Bestuurlijke Informatievoorziening (PD BIV) en Financiële Management Rapportage (FMR), kan zich laten inschrijven in het Register Financieel Manager (RFM®) RFM®-register van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Onderwijsinstelling