/ home  

Terug

verkleinen vergroten

Internationaal Business & Entrepreneurship (HBO)


Opzet hbo-studie International Business & Entrepreneurship
Het programma van de opleiding International Business Management duurt een dikke 2,5 jaar. Je volgt de eerste twee jaar vier dagen in de week lessen. Het laatste jaar is gereserveerd voor het afstudeerproject. De student zal ingevoerd worden in de "essentials of success". Er bestaat een vast patroon voor succes. Succes ontstaat meestal niet per toeval, je dwingt het af!

Het spreekt voor zich dat leert van ervaren ondernemers. Goed voorbeeld doet goed volgen. In de laatste periode verricht je zelfstandig toegepast onderzoek binnen een real life context. Je bent in staat bestaande ervaringen, theorieën, opvattingen en inzichten op het gebied van ondernemen en strategieën te beoordelen, te integreren en te evalueren in het kader van het onderzoek.

Vakken international business school
Uiteraard besteden we aandacht aan finance, decisions making, global context, international law, teambuilding, strategic communication en management. Je krijgt ook les en training in vakken zoals concepting, creating, business strategy, marketing concepts & strategy, selling, customer relations management networking en de elementen die komen kijken bij succesvol ondernemen.

Voor wie is de bachelor International Business bestemd?
Deze studie is bedoeld voor ambitieuze studenten die het ondernemershart in zich voelen kloppen. Zij die bereid zijn om alles te geven om hun doel te halen. Je wilt altijd het beste geven en waarde toevoegen. Om ergens goed in te zijn, zijn focus en toewijding nodig. Je weet de juiste mensen om je heen te verzamelen.

Toekomst
Met de bachelor International Business & Entrepreneurship stimuleren wij onze studenten om te gaan ondernemen. Niet iedereen zal na zijn studie onmiddellijk voor zichzelf beginnen. In ieder geval leer je bij ons het fundament te leggen voor een stevige carrièr.

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk